CasameNTS

CASAR-SE A CASA GUMIRA

Casa Gumira és una casa amb més de 100 hectàrees que ha estat ideada per oferir casaments en mig d’un entorn natural privilegiat com és el Berguedà.

És un lloc exclusiu i especial on farem que cada moment sigui únic i inoblidable.

Destaquem per l’exclusivitat i acompanyament als amfitrions des de el primer moment, acompanyant als nuvis en el procés d’organització, donant suport i oferint assessorament de proveïdors.

“Creant esdeveniments per tal que siguin experiències úniques i emocionants”

“Quan la companyia i l’entorn acompanya, tot és més fàcil i agradable”

Espais

La versatilitat dels diferents espais i jardins de Casa Gumira, permet adaptar-nos a les vostres necessitats per poder fer que cada esdeveniment sigui únic i totalment personalitzat.

També disposem de varies zones cobertes per solucionar imprevists meteorològics.

El pati de l'olivera

Està situat el centre de la casa i és la unió dels diferents espais. És el lloc ideal per donar la benvinguda als convidats, ja que hi ha accés directe des de l'aparcament. Però també és un bon espai per fer-hi la cerimònia o per preparar un espai de jocs pels més petits. 800m2

Gumira petita
La gumira petita

Aquesta sala de 287m2, té capacitat per fins a 200 persones. És un espai totalment diàfan amb uns grans finestrals que l'omplen de llum natural i permeten gaudir d'unes boniques vistes de la vall. Té accés directe des del jardí i l'era, i és el lloc ideal per l'àpat principal o pel ball en cas de mal temps.

L'era

Aquesta esplanada de 450m2, està totalment descoberta amb unes boniques vistes dels paisatges que envolten Casa Gumira. Tot i això, també disposa d'una part coberta, per si el temps no acompanya. És un espai perfecte per fer-hi el ball. Disposa de serveis.

La cerimonial

Aquest espai ha estat creat fa poc per poder oferir una opció on poder celebrar la cerimònia en cas de mal temps. Està situada al costat del pati de l'olivera. Són 180m2 il·luminats i amb una decoració molt especial. Disposa de serveis.

El jardí

És una de les zones més àmplies de la casa, on podreu gaudir de més de 550m2 de verd i plantes autòctones. És un espai dissenyat per poder-hi celebrar la vostra cerimònia o l'aperitiu tot gaudint de les vistes. La gran alzina que presideix l'espai, és un dels llocs més especials de Casa Gumira.

HyperFocal: 0
La suite

Aquest espai, està pensat especialment perquè els nuvis puguis passar la seva nit de noces amb totes les comoditats. L'espai interior, de 65m2, està equipat amb cuina, sala d'estar amb sofà-llit, bany amb jacuzzi i habitació amb llit doble. També podreu gaudir de la part exterior, amb cuina, batbacoa i zona de descans.

Allotjament

Casa Gumira disposa d’allotjament per poder acollir als convidats durant els dies de la celebració.

Concretament, es tracta de 9 habitacions dobles amb bany privat, reformades tenint en compte l’arquitectura i l’estructura original de la casa. 

 

També disposem de la Suite Nupcial, pensada especialment perquè els nuvis puguin passar-hi la seva nit de noces amb totes les comoditats. És un espai de 140m2 equipat amb cuina, sala d’estar, llit doble, bany amb banyera d’hidromassatge i terrassa amb barbacoa.

Igualment, en l’entorn pròxim de Casa Gumira hi ha cases de turisme rural i hotels per poder allotjar a més hostes.

SERVEIS

El nostre servei principal, és l’exclusivitat i l’entorn. Estem en un paratge especial i únic on farem que cada moment sigui inoblidable. Naturalment però, disposem d’una sèrie de serveis bàsics que us facilitaran l’estada:

exclusivitat
Exclusivitat

Podreu gaudir exclusivament de Casa Gumira, ja que només celebrem un esdeveniment al dia.

Icona Adaptabilitat
Adaptabilitat

Els accessos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Disposem de WC adaptats.

Icona Accés
Accés

La carretersa per arribar a Casa Gumira està asfaltada i és de fàcil accés, tant per a vehicles particulars com autobusos.

Icona capacitat
Capacitat

Casa Gumira té la capacitat per a poder oferir esdeveniments amb 250 convidats com a màxim.

Icona canviadors
Canviadors bebès

Ja sigui per esdeveniments com per allotjament, disposem de canviadors per a bebès.

Icona pàrquing
Pàrquing

Disposem de pàrquing adequat amb capacitat il·limitada, per tal que tots els convidats puguin accedir còmodament.

Icona càtering
Banquet

Disposem d'un espai per a la cuina, on l'empresa de càtering podrà disposar de totes les facilitats.

Icona Animalfriendly
Animal friendly

Els vostres animals de companyia (gats i gossos) sempre són benvinguts a Casa Gumira.

Icona Music
I molt més