Benvinguts

La casa

El primer document històric trobat de la Casa Gumira data del 1616 (S.XVII) quan els bandolers s’enfrontaven entre ells per la propietat de la masia.

Actualment, Casa Gumira pertany a la família Feliu Simon des de fa més de 20 anys. Quan la van adquirir, aquesta estava en ruïnes i mica en mica es va anar restaurant i habilitant tenint en compte l’estructura original, per realitzar el seu somni, compartir aquest espai amb vosaltres.

Estem situats al Berguedà, a només 15 km de Berga, amb el  privilegi de tenir un paratge privilegiat per les extraordinàries vistes al Port del Compte o la serralada de Busa, envoltat per la natura i amb totes les instal·lacions exteriors i interiors decorades amb estil propi.

CASA GUMIRA ESTÀ SITUADA EN UN ENTORN IDÍL·LIC ON GAUDIRÀS DELS BOSCOS DEL BERGUEDÀ EN QUALSEVOL ÈPOCA DE L’ANY.

“Casa Gumira, creant i desenvolupant una proposta diferent per a cada ocasió”

Casa Gumira és una empresa d’esdeveniments especialitzats en casaments, sempre mantenint l’essència i el caràcter familiar de la masia i implicant-nos al cent per cent en cada esdeveniment per a que sigui únic.

Filosofia

La nostra filosofia com empresa es basa en oferir una atenció única i personalitzada, inspirats en brindar el millor servei als nostres clients. Volem que tant els nostres clients com els assistents a l’esdeveniment visquin les celebracions com a veritables noves experiències emocionants i  úniques.

Busquem millorar constantment amb propostes creatives i innovadores, per poder oferir als nostres clients la més àmplia varietat d’idees i projectes per al desenvolupament dels seus esdeveniments.

Cada esdeveniment que realitzem és una oportunitat per transmetre els valors en què es sustenta el nostre desig de superar les expectatives dels clients. Creant i desenvolupant una proposta diferent per a cada ocasió.

Missió

Satisfer les necessitats i excedir les expectatives dels nostres clients i fidelitzar-los alhora que fomentem la innovació i la millora contínua dins de la nostra organització per oferir sempre els millors resultats.

Visió

Mantenir-nos sempre a l’avantguarda del sector i ser reconeguts pels nostres clients com l’empresa líder en esdeveniments, sempre en constant reinvenció, innovant i experimentant celebracions úniques. Convertint els somnis dels nostres clients en la nostra més alta prioritat, superant sempre les expectatives de qui ens brindi l’oportunitat de servir-lo.

Valors

  • Qualitat: volem oferir als nostres clients un servei de qualitat a través dels nostres serveis i empleats.
  • Creativitat: combinant els nostres coneixements amb la imaginació crearem esdeveniments únics.
  • Innovació i adaptabilitat: aquest principi està fortament relacionat amb l’aprenentatge i, més concretament, amb el concepte de formació contínua i adaptació en els canvis del sector.
  • Eficiència i compromís: la proximitat, la transparència i l’eficiència són els principis que ens motiven a aconseguir un tracte eficient amb els nostres clients.
  • Ecofriendly: respectem el medi ambient i treballem amb energies sostenibles, com per exemple la calefacció és de llenya que tenim a la pròpia casa i l’aigua s’extreu del pou del recinte.
  • Animalfriendly: estimem i respectem els animals, motiu pel qual són tots benvinguts a Casa Gumira.
Casa Gumira · Casaments i esdeveniments al Berguedà
Casa Gumira · Casaments i esdeveniments al Berguedà

Espais

Casa Gumira disposa de 106 hectàrees. La versatilitat dels nostres espais i jardins permet adaptar-nos a les vostres necessitats per convertir cada  moment en un record personalitzat i únic. 

A la vostra disposició

Casa Gumira es posa a la vostra disposició amb 3 línies d’esdeveniments diferents: casaments, esdeveniments per a empreses i allotjaments.

Sigui quina sigui la vostra opció, disposareu de Casa Gumira exclusivament per a vosaltres.

Cliqueu sobre cada imatge per a més informació

Llisqueu les imatges cap a la dreta i cliqueu-les per a més informació